Apartman Relax

Odmor je počeo kad Vas u apartmanu Relax dočeka dobrodošlica domaćih proizvoda: boca rashlađenog vina, bočica domaćeg likera i maslinovog ulja da uz miris Jadranskog mora osjetite i okus Dalmacije.
    Apartman za 6 osoba se nalazi odmah uz more u malom primorskom mjestu zvanom Žaborić. To je 3-sobni apartman (80 m2), klimatiziran. Kuća u kojoj je apartman se nalazi direktno na moru okružena drvećem i vrtom. Apartman se nalazi na drugom katu kuće s više apartmana. Za zajedničko korištenje: ograđena parcela 620 m2. Vanjski tuš, terasa, vrtna garnitura za sjedenje, roštilj i natkriveni parking.

Žaborić

 je malo turističko naselje s obiteljskim kućama i pansionima. Smjestio u Šibensko-kninskoj županiji, 10km udaljen od Šibenika, 14km od Primoštena, te po 3km od Brodarice i Grebaštice. To područje je poznato po nasadima maslina, smokava i vinograda.
     Stanovnici ovog malog mjesta bave se tradicionalno poljoprivredom, ribolovom i turizmom. U mjestu se izmjenjuju pješčane, šljunčane i stjenovita plaže, mnoštvo je otoka u blizini s brojnim uvalama, idealno je za opuštanje u miru i tišnini te uživanje u kupanju i ronjenju. Sve potrebno i dodatne usluge možete dobiti u Brodarici ili Šibeniku.